Tiedustelut & ajanvaraukset
Puhelimitse (ti ja to 9-20, pe 9-15): 040 867 16 84
Sähköposti: tarja@tarjahytonen.fi

Homeopatialla voidaan hoitaa kaikkia sairauksia ja oireita

Homeopatialla parannetaan monenlaisia sairauksia. Ei ole mitään sairautta, mitä sillä ei voisi hoitaa.

Mitä homeopatialla hoidetaan?

Homeopatiassa ei erotella psyykkisiä tai fyysisiä sairauksia. Sillä hoidetaan ihmistä kokonaisvaltaisesti.

Tästä esimerkkinä: On ollut avioero ja siitä jonkin ajan päästä alkaa unettomuus. Homeopatialla hoidetaan avioerosta johtuvia tunteita, esimerkiksi surua ja kun nämä tunteet on homeopatian avulla käsitelty, niin ihminen alkaa automaattisesti nukkua. Unettomuutta hoidettaessa ainoastaan unilääkkeillä, unettomuus usein palaa, jos lääkkeet lopetetaan. Samoin, jos on koulukiusattu ja myöhemmin kärsii selittämättömästä ahdistuksesta, tulee ensin kiusaamiseen liittyvät tunteet purkaa homeopaattisilla, niin sen seurauksena ahdistus häviää.

Homeopatialla hoidetaan erinomaisesti esimerkiksi: erilaisia tulehduksia, flunssia, korkeaa-/ jatkuvaa kuumetta, epidemioita, rokkoja, auringon pistosta, ampiaisen pistosta / -allergiaa, kurkkumätää, hinkuyskää, silmä-ja korvatulehduksia, silmien kuivuutta, silmien vuotamista, silmän siipikalvon liikakasvua, näköhäiriöitä, elohiirtä, korvien tukkoisuutta, tinnitusta, kuulohäiriöitä, aftoja, haavaumia, ientulehduksia, hampaiden reikiintymistä, aknea, ruusufinniä, ihottumia, kutinoita, psoriasista, atooppista ihoa, puna- ja valkojäkälää, vyöruusua, syyhyä, paiseita, syyliä, känsiä, kasvaimia, luomia, kystia, kuivaa- ja rasvaista ihoa, lihasjäykkyyttä, niska- / hartiaseudun jännityksiä, kramppeja, lihas nykimisiä, haavoja, säärihaavoja, venähdyksiä, polvi-ja lonkkakipuja, luupiikkiä, hermokipuja, kiputiloja, jäätynyttä olkapäätä, jännetupentulehdusta, limapussintulehdusta, hermopinnettä, luunmurtumia, osteoproosia, nivelrikkoa, fibromyalgiaa, ms-tautia, päänsärkyä, migreeniä, hiustenlähtöä, päänahan hilseilyä, heinänuhaa, allergioita, astmaa, nenän tukkoisuutta, kroonista nuhaa, yskää, angiinoita, poskiontelon- ja keuhkoputkentulehduksia, keuhkokuumetta, ruuansulatushäiriöitä, närästystä, suolistosairauksia, ärtynyttä suolen oireyhtymää, chronin tautia, haavaista paksusuolentulehdusta, divertikkeleitä, refluksitautia, ripulia, ummetusta, ilmavaivoja, vatsanturvotusta, vatsakipuja, helicobakteeria, peräpukamia, verenvuotoa peräaukosta, suonikohjuja, luusto- lihas- ja niveloireita, kihtiä, reumaa, sydänvaivoja ja rytmihäiriöitä, korkeaa / matalaa verenpainetta, hikoilua, palelua, kuumuutta, kilpirauhasen liika- tai vajaatoimintaa, seksuaalisia ongelmia, haluttomuutta, yliseksuaalisuutta, sukupuolitauteja, herpestä, valkovuotoja ja kutinaa, kuukautishäiriöitä ja -kipuja, PMS, endometrioosia, vaihdevuosivaivoja ja kuumia aaltoja, lapsettomuutta, keskenmeno taipumusta, raskaus-ja imetysvaivoja, synnytyksen apuna, maidon nousua, raskauspahoinvointia, rintatulehduksia, nännien arkuutta / -haavaumia, huimausta, menierin tautia, tasapainohäiriöitä, levottomia jalkoja, kroonisia- ja akuutteja virtsatietulehduksia, virtsanpidätyskyvyttömyyttä, yliaktiivista rakkoa, volvodynamiaa, eturauhastulehdusta, eturauhasen liikakasvua, impotenssia, maksa-, munuais-, haima -ja sappivaivoja, issiasta, noidannuolta, välilevyn pullistumaa, tunnottomuutta, puutumista, kasvohalvausta, hiiva-ja sienitulehduksia., kynsisientä, borellioosia, lymentautia, diabetesta, hepatiittia, korkeaa kolestrolia, parkinssonin tautia, leikkausten apuna ja jälkihoitona nopeuttamassa paranemista, vammoja, nivelsiteiden venähdyksiä, tapaturmia, palovammoja. Kasvukipuja, kasvuhäiriöitä, yökastelua, pienten lasten masturbointia, lasten tauteja, rokotusvaurioita, koliikkeja, hampaidentulo kipuja, vaippaihottumaa, vauvojen- ja lasten unihäiriöitä, äidinmaidon oksentamisesta. Se on erinomainen autoimmuunisairauksissa.

Unettomuutta, muistihäiriöitä, stressiä, burn outia, ärtyisyyttä, vihaisuutta, väkivaltaisuutta, käytöshäiriöitä, masennusta, maanis -depressiivisyyttä, psykoosin sairastanutta, alkoholismia, huume-tai lääkeriippuvuuksia, syömishäiriöitä, bulimiaa, anoreksiaa, ahmimishäiriötä, levottomuutta, ylivilkkautta, ahdh:ta, saamattomuutta, koulu-/ työhaluttomuutta, painajaisia, ahdistusta, liiallista vastuunkantoa, synnytysmasennusta, paniikkihäiriöitä, pelkotiloja, esiintymispelkoja, ujoutta, häpeää, syyllisyyttä, sosiaalista jännittämistä, fobioita, pakko -oireisuutta, suruja, yksinäisyyden tunnetta, lukihäiriöitä, traumoja, itsemurha hakuisuutta, viiltely taipumusta, väsymyssyndroomaa, elämään kyllästymistä, tarkoituksettomuutta, hyväksikäyttöä, alistamista, kiusaamista - koulussa tai työpaikalla.

Ihmissuhdeongelmissa, avioeroissa, kuolemantapauksissa, murrosiän kriiseissä, vaihdevuosissa ja vanhuuden oireissa. Lasten / nuorten mielen- ja tunneongelmissa homeopatia on erinomainen hoitomuoto.

Homeopatialla poistetaan myös taipumuksia altistua sairauteen / onnettomuuteen toistuvasti, esimerkiksi angiinaan tai nivelsiteiden venähdyksiin.

Sillä tuetaan lääketieteen rinnalla vaarallisten sairauksien hoitoa, kuten syöpää ja aidsia erinomaisin tuloksin. Erikoisosaamistani on myös syövän tukihoito homeopatialla.

Yllä on mainittu esimerkkinä osa sairauksista mihin homeopatiaa voi käyttää, jotta saisi kuvan kuinka laajasti homeopatialla hoidetaan.

Homeopatialla voidaan hoitaa kaikkia sairauksia ja oireita. Olen saavuttanut hyviä hoitotuloksia myös parantumattomien sairauksien hoidossa.