Tiedustelut & ajanvaraukset
Puhelimitse (ti ja to 9-20, pe 9-15): 040 867 16 84
Sähköposti: tarja@tarjahytonen.fi

Olen käynyt Anders Hallgren oppeihin perustuvan pehmeän linjan koirankoulutus perus- ja jatkokurssin, sekä Maiccu Kostiaisen eläinkommunikaatiokurssin.

Omat eläimemme ovat käyneet eläinlääkärissä lähinnä vain rokotuksissa, sterilisaatioissa ja vanhuuden eutanasiassa. Eläinlääkärikulut ovat pysyneet meillä vuosikausia minimissä homeopatian avulla.

Eläinhomeopatia

Eläimiä hoidetaan samoilla homeopatian perusteilla kuten ihmisiäkin. Eläimiä hoidettaessa täytyy ottaa huomioon laji- ja rotutyypilliset ominaisuudet.

Me ihmiset olemme eläimen laumaa, ja me määritämme olemuksellamme ja sairauksillamme lauman teeman. Vanha sanonta "koira on kuin omistajansa" pitää hyvin paikkansa. Jos olemme esimerkiksi stressaantuneita, niin se saattaa koirassamme näkyä aggressiivisuutena. Homeopatialla voidaan auttaa eläintä parantumaan, vaikka meissä olisikin stressiä. Vaativimmissa tapauksissa eläimen parantuminen voi edellyttää myös omistajan hoitamista homeopaattisesti.

Eläimillä on myös tunnepuolen ongelmia kuten ihmisilläkin; ahdistusta, masennusta ja pelkoja. Homeopatiassa ei erotella psyykkisiä tai fyysisiä sairauksia. Homeopatialla hoidetaan eläintä kokonaisvaltaisesti, fyysisten sairauksien lisäksi myös tunnepuolta. Hoidon jälkeen eläin näyttää jälleen energiseltä ja iloiselta.

Eläimet eivät tahallisesti vahingoita asuntoja, vaan siihen liittyy ahdistusta olla erossa omistajasta. Homeopatia auttaa usein, vaikka kaikki muut keinot on jo kokeiltu.

Sopii hyvin myös pennuille, tiineille, vanhuksille ja kilpaileville.

Homeopatia on luonnonlääketiedettä

Tehokkuudeltaan Homeopatia on täysin perinteiseen koululääketieteeseen verrattavissa, eli sillä voidaan parantaa kaikkia sairauksia ja oireita, myös parantumattomiksi luokiteltuja sairauksia. Sillä palautetaan alkuperäinen perusterveys turvallisesti, ilman sivuvaikutuksia. Se sopii tehokkuutensa vuoksi myös ainoaksi hoitomuodoksi ilman terveyttä rasittavia kemiallisia lääkeaineita.

Homeopatialla hoidetaan erinomaisesti esimerkiksi:

Mihin homeopatia auttaa - sivulla on esimerkkejä sairauksista, joita eläimilläkin esiintyy. Eläimille tyypillisistä sairauksista on tässä muutamia esimerkkejä: Kissaflunssaa, leukoosivirusta, pääntautia, räkätautia, hevosinfluenssaa, kaviokuumetta, parvorokkoja, penikkatautia, rabiesta, pentujen hampaiden irtoamattomuutta, ihottumia, hot spotia, furunkuloosia, rivejä, kesäihottumaa, pälvisilsaa, sikaripunkkia, kapia, kutinoita, liikalihaa, kuivaa- ja rasvaista turkkia, epänormaalia turkin kasvua, luupiikkiä, limapussintulehdusta, puhkuria, kennelyskää, mahalaukun kiertymää, tarttuvaa vatsakalvontulehdusta, ähkyä, lannehalvausta, anaalirauhastulehduksia, kinnerpattia, imusuonentulehdusta, sädemätää, haljenneita / hauraita kavioita, kivesten laskeutumista, astumishaluttomuutta, yliseksuaalisuutta, jatkuvaa / poissaolevaa kiimaa, kissan klamydiaa, valkovuotoja ja kutinaa, juoksu-/ vuotohäiriöitä, kohtutulehdusta, märkäkohtua, steriliteettiä, kiimanestona, tiineys-ja imetysvaivoja, synnytyksen apuna, nisätulehduksia, nisien arkuutta / -haavaumia, maksa-, munuais-, haima -ja sappisairauksia, munuaisten vajaatoimintaa, cushingin tautia, tarttuvaa maksatulehdusta, välilevyn rappeumaa, välilevytyrää, mäyräkoirahalvausta, FIV

Stressiä, ärtyisyyttä, vihaisuutta, masennusta, levottomuutta, ylivilkkautta, ahdistusta, eroahdistusta, pelkotiloja, arkuutta, dominointia, emon hylkii pentujaan, valeraskautta, huonoa / liiallista ruokahalua. Omistajan hylkäämä, eläimen päälle on hyökätty tai sitä on pahoinpidelty.

Homeopatialla poistetaan myös taipumuksia altistua sairauteen / onnettomuuteen toistuvasti, esimerkiksi murtumiin ja venähdyksiin.

Yllä on mainittu esimerkkinä osa sairauksista mihin homeopatiaa voi käyttää, jotta saisi kuvan kuinka laajasti homeopatialla hoidetaan. Hoidan kaikkia eläimiä ja kaikkien sairauksia on tässä mahdotonta eritellä. Homeopatia on tehokas hoitomuoto, esimerkiksi kennelyskä lähtee usein muutamalla pillerillä.

Eläimiä voidaan hoitaa myös puhelinmääräyksinä, joka on apuna erityisesti silloin, kun eläintä on vaikea kuljettaa vastaanotolle.

Homeopatialla voidaan hoitaa kaikkia sairauksia ja oireita. Olen saavuttanut hyviä hoitotuloksia myös parantumattomien sairauksien hoidossa.

Oma taustani eläinten kanssa

Tiedän paljon eläinten ruokinnasta, ja korjasin eläinten sairauksia aikoinaan ennen homeopatiaa ravinnolla. Korjaan ruokinnan tarvittaessa luonnonmukaisemmaksi.

Minulla on aina ollut eläimiä, akvaariokaloja, undulaatteja, gerbiilejä, hamstereita, rottia, kaneja, kissoja ja koiria. Marsuja kasvatin 8 v. Hoidin myös vuosikausia ravi -ja ratsuhevosia. Hevostalleilla hoidin hieman muitakin kotieläimiä mm. kanoja, ankkoja, lampaita ja vuohia.

Tällä hetkellä meillä asustaa 2 kissaa: ragdoll / birma ja hopeatäplikäs lyhytkarva britti. Koiramme hoidettiin ainoastaan homeopatialla ja se saavutti kunnioitettavan 17 v eliniän. Loppuun asti koira oli leikkisä ja jaksoi kävellä vielä 15 km lenkkejä. Vasta pari viikkoa ennen eutanasiaa alkoi näkyä väsymys mielessä ja kehossa.