Tiedustelut & ajanvaraukset
Puhelimitse (ti ja to 9-20, pe 9-15): 040 867 16 84
Sähköposti: tarja@tarjahytonen.fi

Homeopatialla ei ole mitään tekemistä luontaistuotekauppojen yrttivalmisteiden kanssa, se on paljon syvemmälle ja parantavammin vaikuttava luontaislääketieteellinen hoitomuoto, jonka oppimiseen tarvitaan monivuotinen koulutus.

Hoitoajan pituus riippuu kuinka pitkälle sairaus on edennyt. Kroonisissa sairauksissa hoitoajat vaihtelevat muutamista kuukausista pariinkin vuoteen.

Homeopaatti ei lopeta lääkärin määrämiä lääkkeitä. Oireiden helpottuessa tai parantuessa potilas itse neuvottelee lääkkeiden lopettamisesta lääkärinsä kanssa.

Homeopatia

Homeopatia on luonnonlääketiedettä. Tehokkuudeltaan se on täysin perinteiseen koululääketieteeseen verrattavissa, eli sillä voidaan parantaa kaikkia sairauksia ja oireita, myös parantumattomiksi luokiteltuja sairauksia.

Homeopatialla palautetaan alkuperäinen perusterveys turvallisesti, ilman sivuvaikutuksia. Homeopatia sopii hyvin myös vauvoille, raskaana oleville, vanhuksille sekä eläimille.

Homeopatia on maailman toiseksi eniten käytetty hoitomuoto perinteisen koululääketieteen jälkeen. Homeopatiaa käyttää Euroopassa 30 miljoonaa ihmistä, ja se kuuluu joissakin maissa julkisen terveydenhuollon piiriin.

Homeopatialla parannetaan fyysisten sairauksien lisäksi myös tunnepuoli, elämä alkaa taas tuntua energiseltä ja iloiselta.

Homeopatian toimivuuden periaate alkaa löytyä tieteen tasolla

Maailmalla on tutkittu uutta nanoteknologiaa ja nyt myös homeopatiaa on tutkittu nanotasolla. On löydetty, että lääkeaineliuoksessa on homeopaattista ainetta jäljellä nanopartikkelitasolla, samalla tasolla millä kehomme hormonitkin toimivat. Homeopatian toimivuuden periaate alkaa vihdoin löytyä myös tieteen tasolla.

Homeopatian on alunperin kehittänyt saksalainen lääketieteen tohtori Samuel Hahnemann 1800 -luvulla. Hän piti sen ajan lääketiedettä riittämättömänä, koska se aiheutti potilaille pahoja sivuvaikutuksia tai jopa hengenvaaraa. Hahnemann halusi tehokkaan ja turvallisen hoitomuodon, jolla voidaan parantaa vaikeitakin sairauksia. Pitkän prosessin seurauksena hän kehitti homeopatian.

Homeopaattiset lääkeaineet valmistetaan kasveista, eläimistä ja mineraaleista, jotka valmistetaan homeopatiaan erikoistuneissa tehtaissa turvallisiksi lääkeaineiksi.

Klassinen homeopatia

Klassinen homeopatia perustuu asiakkaan omaan kertomukseen sairautensa oireista, jonka perusteella valitaan pillerimuodossa oleva homeopaattinen lääkeaine. Elimistö ilmoittaa oireilla, mitä homeopaattista lääkeainetta se tarvitsee, korjatakseen sairaudentilan jälleen terveydeksi. Klassisen homeopatian perusteiden lisäksi homeopaatit voivat käyttää lääkeaineen määrityksessä myös muita menetelmiä, kuten silmän iirisananalyyseja. Itse keskityn klassiseen homeopatiaan.

Hoitoajan pituus riippuu kuinka pitkälle sairaus on edennyt. Kroonisissa sairauksissa hoitoajat vaihtelevat muutamista kuukausista pariinkin vuoteen. Homeopaatti ei lopeta lääkärin määrämiä lääkkeitä. Oireiden helpottuessa tai parantuessa potilas itse neuvottelee lääkkeiden lopettamisesta lääkärinsä kanssa.

Homeopatialla ei ole mitään tekemistä luontaistuotekauppojen yrttivalmisteiden kanssa, se on paljon syvemmälle ja parantavammin vaikuttava luontaislääketieteellinen hoitomuoto, jonka oppimiseen tarvitaan monivuotinen koulutus.

Asuinpaikka ei ole esteenä homeopatiahoidoilleni. Hoidan hyvin myös Skype- ja puhelinvastaanottoina ympäri Suomen.